UD AF HUSET

Bestilles gennem bangshave@bangshave.dk eller på Tlf. 54 78 19 11

UD AF HUSET

Bestilles gennem bangshave@bangshave.dk

eller på Tlf. 54 78 19 11

UD AF HUSET

Bestilles gennem bangshave@bangshave.dk

eller på Tlf. 54 78 19 11

Den klassiske minimum 10 pers.

Forretter

Rejecocktail – Dressing, brød & smør

95 kr.

Klassisk Carpaccio – Balsamico glace, rucola, parmesanost, brød & smør

105 kr.

Tarteletter med høns i asparges – (3 stk. pr kuvert)

85 kr.

Tunmousse – Dressing, rejer, citron, brød & smør

85 kr.

Rejecocktail – Dressing, brød & smør

95 kr.

Klassisk Carpaccio – Balsamico glace, rucola, parmesanost, brød

 & smør

105 kr.

Tarteletter med høns i asparges – (3 stk. pr kuvert)

85 kr.

Tunmousse – Dressing, rejer, citron, brød & smør

85 kr.

Hovedretter

Kalv stegt vildt – Waldorff salat, halve æbler m/ ribsgelé, haricoverts, pommes rissollées & vildtsauce
185 kr.

Gl. Oksesteg – Glaseret perleløg, tyttebær, surt, årstiden grønt, pommes anglaise & skysauce
185 kr.

Kalvefilet – Sauté af ærter, løg & bacon, pommes anna & sky sauce eller sauce bearnaise
225 kr. 

Kalv stegt vildt – Waldorff salat, halve æbler m/ ribsgelé,

haricoverts, pommes rissollées & vildtsauce

195 kr.

Gl. Oksesteg – Glaseret perleløg, tyttebær, surt, årstidens

grønt, pommes anglaise & skysauce

195 kr.

Kalvefilet – Sauté af ærter, løg & bacon, pommes anna

& sky sauce eller sauce bearnaise

210 kr. 

Desserter

Gl. æblekage

65 kr.

Citronfromage – Flødeskum & pynt

65 kr.

Årstidens trifli

65 Kr.

2 slags oste – Knækbrød & ostegarniture   

85 kr.

Panna cotta – Sæsonens frugt sauce  

65 kr.

Natmad

Aspargessuppe

75 kr.

Frikadeller & kartoffelsalat

85kr.

Biksemad med bearnaise

95kr.

Pålægsfad – Rullepølse, spegepølse, leverpostej, saltkød

155 kr.

Frokost minimum 10 pers.

Frokost tallerken – Hvide sild, hønsesalat, roastbeef, mørbradbøf m/ bløde løg, brie, brød & smør
175kr. 

Frokost tallerken – Hvide sild, hønsesalat, roastbeef,

mørbradbøf m/ bløde løg, brie, brød & smør

175kr.

 

Buffet til minimum 20 pers.

Helstegt svinekølle

Helstegt kalvefilet

Flødekartofler

Små stegte kartofler

Kalvesky eller sauce bearnaise

Bagte gulerødder med parmesan

Cæsarsalat med bacon

Spidskålssalat med feta

Blomkålstzatziki

Broccolisalat

Alm. mixsalat

Focacciabrød – smør

325,- pr. pers.

Tapas ud af huset minimum 10 pers.

(Skal forudbestilles dagen før)

Parmaskinke

3 slags italiensk pølse

Hjemmelavet svine rillette

Forskellige oliven

Frisk buratta med balsamico glace

Pebber baals med friskost 

Grubbe lageret vesterhavsost

Manchego DOP ost

Syltede grønne tomater

Grillet aubergine

Pesto med basilikum og hvidløg

Tomat pesto

Hummus

Hjemmebagt ristet rugbrød –



knækbrød – focaccia brød

225 kr.- pr. pers.

Lille jul minimum 10 pers.

Marineret sild – karrysalat

Æg og tomat – hjemmelavet mayo

Paneret fiskefilet – hjemmelavet remo –

citron

Tarteletter m/ høns i asparges

eller Ribbensteg – hjemmelavet rødkål

Ris a lá mande – kirsebærsauce

Brød -smør- fedt

235,- pr. pers.

Stor jul minimum 10 pers.

Marineret sild – karrysalat

Stegte sild i æbleeddike – syltede rødløg

Æg og tomat – hjemmelavet mayo

Paneret fiskefilet – hjemmelavet remo –

citron

Tarteletter m/ høns i asparges

Ribbesteg – hjemmelavet rødkål

Lun leverpostej – bacon –

sauteret svampe

Ris a lá mande – kirsebærsauce

Brød -smør- fedt

295,- pr. pers.

 

 

Skal afhentes i Restaurant Bangs Have

 

Restaurant Bangs Have,

Bangshavevej 23, 4930 Maribo

Tlf.: 54 78 19 11

E-mail: bangshave@bangshave.dk

Åbningstider

Tor.-Lør. kl. 17:30-22:00

Smiley Rapport