AFTEN

Efterårsmenu  – Tor., Fre. og lør. fra kl. 17:30 – 23:00 (køkkenet lukker kl. 21:00)

Menuen

Forretter

Græskarbisque- jomfruhummer  – græskarkerner –  brød og smør

Hovedretter

Kulmule i kataifi – bygotto – vintergrønt

Kalvemørbrad – bagt selleri – rosenkål m/hasselnød og comté k – pommes fondant – svampesky

Desserter

Pocheret og råsyltet pære – vaniljeis -chokoladesauce

Vegetar, veganer, allergier og øvrige special ønsker kan imødekommes og skal bestilles ved reservation

Forretter

Græskarbisque- jomfruhummer  – græskarkerner –  brød og smør

Hovedretter

Kulmule i kataifi – bygotto – vintergrønt

Kalvemørbrad – bagt selleri – rosenkål m/hasselnød og comté k – pommes fondant – svampesky

Desserter

Eton mess med blommerPocheret og råsyltet pære – vaniljeis -chokoladesauce

Vegetar, veganer, allergier og øvrige special ønsker kan imødekommes og skal bestilles ved reservation

Priser

2 retter 355 kr. pr. pers

3 retter 435 kr. pr. pers

Restaurant Bangs Have,

Bangshavevej 23, 4930 Maribo

Tlf.: 54 78 19 11

E-mail: bangshave@bangshave.dk

Åbningstider

Tor.-Lør. kl. 17:30-22:00

Smiley Rapport