AFTEN Efterårsmenu – Tor., Fre. og lør. fra kl. 17:30 – 23:00 (køkkenet lukker kl. 21:00) Menuen ForretterGræskarbisque- jomfruhummer – græskarkerner – brød og smørHovedretterKulmule i kataifi – bygotto – vintergrønt Kalvemørbrad – bagt selleri – rosenkål m/hasselnød og comté k – pommes fondant – svampeskyDesserterPocheret og råsyltet pære – vaniljeis -chokoladesauce Vegetar, veganer, allergier og øvrige special ønsker kan imødekommes og skal bestilles ved reservation ForretterGræskarbisque- jomfruhummer – græskarkerner – brød og smørHovedretterKulmule i kataifi – bygotto – vintergrøntKalvemørbrad – bagt selleri – rosenkål m/hasselnød og comté k – pommes fondant – svampeskyDesserterEton mess med blommerPocheret og råsyltet pære – vaniljeis -chokoladesauce Vegetar, veganer, allergier og øvrige special ønsker kan imødekommes og skal bestilles ved reservation Priser 2 retter 355 kr. pr. pers3 retter 435 kr. pr. pers Restaurant Bangs Have,Bangshavevej 23, 4930 MariboTlf.: 54 78 19 11E-mail: bangshave@bangshave.dk ÅbningstiderTor.-Lør. kl. 17:30-22:00Smiley Rapport